Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

afzuigkappen

Schoonheid en functionaliteit

ATAG Afzuigkappen

Wie van koken houdt, is graag in de keuken. Onze afzuigkappen geven uw favoriete plek een aangenaam binnenklimaat, waar kookgeuren veilig en stil worden afgevoerd. Naast bijzonder efficiënt zijn de koolstof- en vetfilters heel praktisch. Gewoon in de vaatwasser te reinigen en snel weer klaar voor gebruik. Zo onthaalt u uw gasten op een heerlijk diner zónder de bijpassende geurtjes, en is het voor de kok elke dag prettig werken.

Aangenaam binnenklimaat

met uw keukenventilatie

De beste kookprestaties

Wie als kok veel tijd in de keuken doorbrengt, wil dat het liefst doen in een aangenaam binnenklimaat met een hoge luchtkwaliteit. De beste kookprestaties behaalt u immers in een frisse ruimte waarin keukenventilatie kookgeuren veilig en stil afvoert. Zo kunt u uw gasten blijven verwennen met ultieme culinaire hoogstandjes. Keukenventilatie van ATAG voert geuren en kookdampen efficiënt en opvallend stil weg. Daarbij zijn de afzuigkappen voorzien van heldere verlichting, zodat u goed zicht heeft op wat u doet.

Centraal afzuigsysteem

Veel moderne huizen en appartementen zijn voorzien van een centraal mechanisch afzuigsysteem (CMV). Hierbij zorgt één motor voor ventilatie in de hele woning. In sommige gevallen wordt een motorloze afzuigkap of een afzuigkap met een Duo Logic systeem op het centrale afzuigsysteem aangesloten.

Koolstoffilters en vetfilters

Bijzonder praktisch en duurzaam zijn de uitwasbare koolstoffilters. Ze gaan wel drie jaar mee en hoeven maar tweemaal per jaar gereinigd te worden. Dat kan gewoon in de vaatwasser. Na tien minuten drogen in de oven op 100 °C zijn ze als nieuw en hebben ze hun actieve reinigende werking terug. Zo geniet u langer van schone lucht in de keuken. Ook de RVS vetfilters zijn geschikt om te reinigen in de vaatwasser.

Keukenventilatie voor verschillende situaties

Wij bieden keukenventilatie voor verschillende (inbouw-) situaties en gewenste capaciteiten zodat elke chef de perfecte ventilatie voor zijn kookruimte heeft. Waarmee alweer aan een voorwaarde voor een geslaagd diner wordt voldaan.

Afzuigkappen | Atag | root | atag-be