Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Het kookprogramma ‘Masterchef’ bevat een onderdeel genaamd de ‘Mystery Box’. In dit onderdeel ontvangen de kandidaten een geheime doos met ingrediënten die ze pas zien tijdens de opdracht. Tijdens de opdracht moeten ze dus een volwaardig gerecht bereiden met de ingrediënten uit deze mystery box. De kok wordt zo uitgedaagd om zeer creatief te zijn.

 

De Mystery Box Challenge

Voor ATAG zijn onze ambassadeurs Claartje (Foodness) en Brenda (Brenda Kookt) deze uitdaging aangegaan. Eén van de spelregels was natuurlijk het gebruik van de ATAG 3-in-1 oven. Tijdens deze opdracht heeft Claartje wederom gebruik gemaakt van één van de automatische programma’s (super handig dus). Deze keer heeft ze het programma voor rundvlees gebruikt, waarbij een combinatie wordt gemaakt van hetelucht en stoom. Om een tipje van de sluier op te lichten: het hoofdingredient is bloemkool. Benieuwd naar Claartje’s box en creatie?

Lees hier Claartje’s blog

De Mystery Box Challenge

Brenda ging ook aan de slag met haar Mystery Box. Iets wat ze best wel spannend vond, want misschien zitten er wel ingrediënten in waarmee ze zich geen raad mee wist. Om alvast wat te verklappen: het is een plaattaart. Net als Claartje heeft ze gebruik gemaakt van één van de automatische programma’s. Met 143 automatische programma’s kunt u zich voorstellen dat dit het bereiden van heel veel gerechten heel eenvoudig maakt en met een beetje creativiteit zijn de programma’s voor verschillende gerechten te gebruiken.

Lees meer

Meer weten over de 3-in-1 oven?

Bent u een kok die graag experimenteert? Die met één apparaat wil kunnen bakken, stomen en verwarmen? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG uw oven. Door de verschillende functies te combineren (bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven), is deze 3-in-1 oven eigenlijk een 5-in-1 oven. Door de vele mogelijkheden en geavanceerde bediening, maakt u elk gerecht dat u voor ogen heeft. Daarbij past hij ook nog eens prachtig in de modernste keukens

Ontdek de 3-in-1 oven

atag-be