Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll

KOK AAN HUIS

Bij aankoop van minimum 6 ATAG toestellen, waaronder een combi-stoomoven, een 3-in-1 oven of een Celsius°Cooking™ kookplaat heb je na registratie recht op een heerlijk 3-gangen-diner bij jou thuis bereid door een ATAG-chef. Tijdens deze exclusieve kookbeleving komt een ATAG-chef bij je thuis om jou alles te leren over de voordelen en mogelijkheden van jouw ATAG-toestellen. Uiteraard bereidt de chef een heerlijk 3-gangen-diner voor jou en jouw vrienden.

Actievoorwaarden:

* Deze actie is geldig voor nieuwe keukens geplaatst tussen 1 januari 2024 en 31 december 2024, met ten minste 6 elektrische ATAG toestellen (waaronder een combi-stoomoven, een 3-in-1 oven of een Celsius°Cooking™ inductiekookplaat) en na registratie op onze website.
* Finale factuur van jouw keukenbouwer met vermelding van de toestellen is bepalend en de nieuwe keuken dient vanzelfsprekend afgewerkt te zijn.
* Inschrijven voor de “Kok aan huis”-actie gebeurt via atag.be/chef-aan-huis.
* De actie geldt voor 6 personen, bijkomende personen worden voorafgaandelijk aangerekend aan €50,- per persoon met ATAG NV. Je kan hiervoor een afzonderlijke factuur ontvagen. 
* Laatst mogelijke datum voor het bezoek van de chef is 31 maart 2025.
* Deze actie is enkel geldig bij aankoop van minimum 6 elektrische ATAG toestellen (waaronder een combi-stoomoven, een 3-in-1 oven of een Celsius°Cooking™ inductiekookplaat) bij een erkende, Belgische ATAG handelaar en moet geïnstalleerd zijn op een Belgisch adres.

 

Chef aan huis | ATAG | atag-be