Brenda is ontzettend blij met haar keuken vol ATAG apparatuur en met haar recente toevoeging van de 3-in-1 oven kan ze eindeloos experimenteren met verrukkelijke recepten. De nieuwe keuken van Fatima wordt ook volledig voorzien ATAG apparatuur, dus voor Fatima een uitgelezen kans om alvast kennis te maken de apparatuur van ATAG. Fatima heeft een video gemaakt van dit heerlijke recept en haar eerste indruk van de apparatuur.
Bekijk de video van fatimaDeze Marokkaanse stoofpot met lamsvlees en heerlijke kruiden wordt gecombineerd met gebakken kweeperen en abrikozen in een zoete saus. De uitvoering op moderne wijze door te koken op een inductiekookplaat en te bakken in de 3-in-1 oven laten zien dat ook authentieke en wereldse gerechten perfect te bereiden zijn met de apparatuur van ATAG. Het hele recept is te lezen op de blog van Brenda.
Lees hier Brenda's blogDe inductiekookplaten van ATAG hebben veel handige functies en programma’s. Zo zitten er bijvoorbeeld vooringestelde programma’s op voor wokken, braden en gillen. Maar ook temperatuur gestuurde programma’s voor het échte sudderen en warmhouden. Perfect dus voor een stoofpot! Bij deze kookplaat heeft ook elke kookzone zijn eigen digitale timer, waarbij bij het verstrijken van de ingestelde kookduur de kookzone automatisch uitschakelt. Handig, wanneer u net deeg aan kneden bent bijvoorbeeld!
Lees hier meer over deze inductiekookplaatVersgebakken brood kan niet ontbreken bij een Marokkaanse stoofschotel. Met de 3-in-1 oven is het bakken van zelfgemaakte verse broodjes zo eenvoudig dat het, letterlijk en figuurlijk, smaakt naar meer. De rijsfunctie op de oven zorgt voor de perfecte temperatuur om het deeg mooi te laten rijzen. Afbakken kan eenvoudig door het vooraf ingestelde programma te gebruiken in combinatie met het programma voor kleine baksels, waarbij de tempratuur en omstandigheden zijn afgestemd op het product. De toevoeging van stoom in dit proces zorgt voor een heerlijke zachte binnenkant en een knapperige buitenkant.
Lees meer over de 3-in-1 oven