Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Voor dit heerlijke recept hebben de ATAG ambassadeurs Brenda en Fatima de handen in één geslagen en zijn samen de keuken in gedoken. Brenda is gewend om voornamelijk recepten te bedenken met een Hollandse slag, voor haar dus een leuke uitdaging om met de Oosterse keuken aan de slag te gaan.

Kennismaken met ATAG

Brenda is ontzettend blij met haar keuken vol ATAG apparatuur en met haar recente toevoeging van de 3-in-1 oven kan ze eindeloos experimenteren met verrukkelijke recepten. De nieuwe keuken van Fatima wordt ook volledig voorzien ATAG apparatuur, dus voor Fatima een uitgelezen kans om alvast kennis te maken de apparatuur van ATAG. Fatima heeft een video gemaakt van dit heerlijke recept en haar eerste indruk van de apparatuur.

Bekijk de video van fatima

Het recept

Deze Marokkaanse stoofpot met lamsvlees en heerlijke kruiden wordt gecombineerd met gebakken kweeperen en abrikozen in een zoete saus. De uitvoering op moderne wijze door te koken op een inductiekookplaat en te bakken in de 3-in-1 oven laten zien dat ook authentieke en wereldse gerechten perfect te bereiden zijn met de apparatuur van ATAG. Het hele recept is te lezen op de blog van Brenda.

Lees hier Brenda's blog

Koken op inductie

De inductiekookplaten van ATAG hebben veel handige functies en programma’s. Zo zitten er bijvoorbeeld vooringestelde programma’s op voor wokken, braden en gillen. Maar ook temperatuur gestuurde programma’s voor het échte sudderen en warmhouden. Perfect dus voor een stoofpot! Bij deze kookplaat heeft ook elke kookzone zijn eigen digitale timer, waarbij bij het verstrijken van de ingestelde kookduur de kookzone automatisch uitschakelt. Handig, wanneer u net deeg aan kneden bent bijvoorbeeld!

Lees hier meer over deze inductiekookplaat

Broodjes uit de 3-in-1 oven

Versgebakken brood kan niet ontbreken bij een Marokkaanse stoofschotel. Met de 3-in-1 oven is het bakken van zelfgemaakte verse broodjes zo eenvoudig dat het, letterlijk en figuurlijk, smaakt naar meer. De rijsfunctie op de oven zorgt voor de perfecte temperatuur om het deeg mooi te laten rijzen. Afbakken kan eenvoudig door het vooraf ingestelde programma te gebruiken in combinatie met het programma voor kleine baksels, waarbij de tempratuur en omstandigheden zijn afgestemd op het product. De toevoeging van stoom in dit proces zorgt voor een heerlijke zachte binnenkant en een knapperige buitenkant.

Lees meer over de 3-in-1 oven

atag-be