Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Registreer voor garantie en ontvang een BergHOFF voucher cadeau

Koop je voor jouw nieuwe keuken 4 ATAG toestellen tijdens één aankoop, en registreer je deze toestellen op deze website, dan ontvang je van ons een voucher ter waarde van € 100,- die je kan besteden in de webshop van BergHOFF. Het Belgische merk BergHOFF ontwerpt, ontwikkelt en produceert complete keuken- en tafeluitrusting. Met passie voor koken, en een scherp oog voor design en innovatie geeft BergHOFF jouw dagelijkse kookbeleving een extra boost.

 

Hoe ruil je jouw voucher in?

01. Registreer al jouw ATAG toestellen op deze pagina.
02. Wij bezorgen je een voucher met een unieke code.
03. Ga naar de website www.myBergHOFFvoucher.be.
04. Geef de code in die je terugvindt op deze voucher, het bedrag dat je tegoed hebt komt tevoorschijn.
05. Maak jouw keuze uit de voorgestelde producten.
06. Indien de waarde van jouw aankopen hoger is dan jouw tegoed dien je eerst een bijkomende betaling uit te voeren. Jouw tegoedwaarde dient in één keer opgenomen te worden.
07. Geef jouw leveradres aan.

Voorwaarden:
*Deze actie is geldig van 1 januari 2023 tot 31 december 2023, met uitlevering van toestellen voor 28 februari 2024.
*Deze actie is enkel geldig bij aankoop van ATAG toestellen bij een Belgische ATAG handelaar en voor consumenten die in België wonen

Een BergHOFF voucher cadeau | ATAG | atag-be