Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG, een beleving voor u én uw keuken.

Beleef ATAG, want een keuken is meer dan koken alleen. Het is dé centrale plek in uw huis. Dé plek waar u dagelijks in een handomdraai gezonde maaltijden op tafel tovert. Dé plek waar u het beste van uzelf geeft om uw vrienden te verrassen met uw kookkunsten. Dé plek waar u op zondagochtend samen met uw gezin geniet van een uitgebreide brunch. ATAG is daarbij dé aangewezen partner voor uw keuken, want ATAG biedt u de functionaliteiten om uw kookplezier nog groter te maken. Zo kunt u uw gezin en vrienden nog meer in de watten leggen.

 

De ideale combo

Uw keuken heeft alle apparaten om u het leven makkelijker, maar ook interessanter te maken. Om op het ene moment zonder al te veel poespas snel en lekkere gerechten te bereiden, maar ook om op het andere moment uitgebreid te experimenteren met nieuwe gerechten. Waarom kiezen als ATAG u de ideale combinatie kan bieden? Snelle gezonde maaltijden of liever gezellige dinertjes met familie en vrienden, de collecties van ATAG zullen gegarandeerd aan uw wensen voldoen.

Bekijk onze producten

Onze Matrix-collectie

Kiest u voor gebruiksgemak of hecht u eerder belang aan een uiterst stijlvolle omgeving? Met onze Matrix-collectie hoeft u geen compromissen te sluiten. Zo stelt u uw keuken volledig naar wens samen voor een maximale kook- en keukenbeleving. Kies uit één van onze drie topkleuren die het best bij uw smaak en interieur past. Matrix, de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit

Bekijk onze MATRIX-collectie

Volop inspiratie

Iedere gezinskok van dienst heeft z’n eigen verhaal, wensen en gebruiken. Bij ATAG willen we er dan ook alles aan doen om u te helpen bij de keuze van de juiste kookapparaten. Kom eens ons Experience Center in Denderhoutem bezoeken en ervaar met eigen ogen al het moois dat wij voor u en uw keuken kunnen betekenen. Samen met u bekijken we welke kookbehoeften u heeft en welke apparatuur hier het best op aansluit. Want net als bij uw gerechten moet u ATAG écht beleven, zien en voelen!

Plan een afspraak

atag-be