Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG en Gilles Melchior

Thuis koken als een echte chef
Wat krijgt u als u een gerenommeerde sterrenchef als Gilles Melchior en ATAG laat samenwerken? Juist ja, een combinatie die garant staat voor kwaliteit. Onze passie en drang om onze producten naar een topniveau te tillen willen we nu graag met u delen, zodat ook u thuis kan koken als een échte chef!

 

 

Gilles Melchior van sterrenrestaurant Melchior, te Tienen, heeft speciaal voor foodlovers zoals u seizoensgebonden recepten gecreëerd. Recepten die specifiek ontwikkeld zijn om de apparaten van ATAG optimaal te benutten. Sous-vide garen, de grillplaat, 3-in-1 oven, … alles komt aan bod om u wegwijs te maken in uw eigen ATAG-keuken. We hebben alles gebundeld in inspirerende kookvideo’s.

Ontdek de meest heerlijke gerechten

Chef Gilles Melchior

‘Warmte, ongedwongenheid, licht en gezelligheid’ staan centraal bij Restaurant Melchior, maar het zijn ook kenmerken die we terugvinden in de persoon Gilles Melchior. Sinds begin 2021 een sterrenchef, die kookt op smaak, met oog voor techniek én die z’n inspiratie haalt uit de Japanse, Scandinavische en Franse keuken.

Nog meer weten over Gilles Melchior?

ATAG

ATAG produceert uiterst mooie, kwalitatieve en gebruiksvriendelijke toestellen voor uw keuken. We pushen onszelf dagelijks tot het uiterste om ons te blijven onderscheiden op het gebied van design en innovatie, máár ook die van de kookbeleving. We willen dat onze klanten plezier beleven aan hun ATAG-toestellen en hiermee echte pareltjes op tafel weten te toveren. Daarom ook deze samenwerking met sterrenchef Gilles Melchior.

Ontdekt de ATAG-collectie

ATAG et Gilles Melchior | atag-be