Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG en Gilles Melchior

Thuis koken als een echte chef
Wat krijgt u als u een gerenommeerde sterrenchef als Gilles Melchior en ATAG laat samenwerken? Juist ja, een combinatie die garant staat voor kwaliteit. Onze passie en drang om onze producten naar een topniveau te tillen willen we nu graag met u delen, zodat ook u thuis kan koken als een échte chef!

 

 

Gilles Melchior van sterrenrestaurant Melchior, te Tienen, heeft speciaal voor foodlovers zoals u seizoensgebonden recepten gecreëerd. Recepten die specifiek ontwikkeld zijn om de apparaten van ATAG optimaal te benutten. Sous-vide garen, de grillplaat, 3-in-1 oven, … alles komt aan bod om u wegwijs te maken in uw eigen ATAG-keuken. We hebben alles gebundeld in inspirerende kookvideo’s.

Ontdek de meest heerlijke gerechten

Chef Gilles Melchior

‘Warmte, ongedwongenheid, licht en gezelligheid’ staan centraal bij Restaurant Melchior, maar het zijn ook kenmerken die we terugvinden in de persoon Gilles Melchior. Sinds begin 2021 een sterrenchef, die kookt op smaak, met oog voor techniek én die z’n inspiratie haalt uit de Japanse, Scandinavische en Franse keuken.

Nog meer weten over Gilles Melchior?

ATAG

ATAG produceert uiterst mooie, kwalitatieve en gebruiksvriendelijke toestellen voor uw keuken. We pushen onszelf dagelijks tot het uiterste om ons te blijven onderscheiden op het gebied van design en innovatie, máár ook die van de kookbeleving. We willen dat onze klanten plezier beleven aan hun ATAG-toestellen en hiermee echte pareltjes op tafel weten te toveren. Daarom ook deze samenwerking met sterrenchef Gilles Melchior.

Ontdekt de ATAG-collectie

ATAG ambassadeur Gilles Melchior | atag-be