Beste klant, we hebben de systeembeveiliging geüpgraded en single sign-on ingeschakeld voor al onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). De actie is gedaan om de bescherming van onze digitale platforms te verbeteren en je in staat te stellen naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van de beveiligingsupgrade word je vriendelijk verzocht om per 1 juni 2023 het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen, door deze te resetten. Als je het wachtwoord al opnieuw hebt ingesteld, zijn er geen nieuwe acties nodig. Als je geen Mijn ATAG account hebt, moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ACTIES

Promoties op inbouwtoestellen

Profiteer van aantrekkelijke acties bij aankoop van verschillende inbouwtoestellen.

Bekijk hier de actie

Cashback-actie Elevate™ inductiekookplaat

Bij aankoop van een Elevate™ inductiekookplaat in combinatie met drie ATAG toestellen ontvang je na garantieregistratie € 250,- cashback.

Bekijk hier de actie

Registreer voor garantie en ontvang een BergHOFF voucher cadeau

Koop je voor jouw nieuwe keuken 4 ATAG toestellen tijdens één aankoop, en registreer je deze, dan ontvang je van ons een BergHOFF voucher ter waarde van €100,-.

Bekijk hier de actie

Kok aan huis

Geniet samen met jouw vrienden van een diner bij jou thuis door een ATAG-chef, en ontdek alles over jouw ATAG-toestellen.

Bekijk hier de actie

Ontvang een voucher voor een Celsius°Cooking™ Masterclass

Bij aankoop van een ATAG Celsius°Cooking™ kookplaat ontvang je een gratis voucher voor een Celsius°Cooking™ Masterclass ter waarde van €50,- om optimaal te leren werken met jouw nieuwe Celsius°Cooking™ kookplaat.

Bekijk hier de actie

Ontvang een voucher voor een combi-stoomkoken Masterclass

Bij aankoop van een ATAG combi-stoomoven ontvang je een gratis voucher voor een combi-stoomkoken Masterclass ter waarde van € 50,- om optimaal te leren werken met jouw nieuwe combi-stoomoven.

Bekijk hier de actie

3 flessen vaatwasgel t.w.v. 59,99 cadeau na registratie vaatwasser

Ontvang 3 flessen vaatwasgel t.w.v. 59,99 cadeau wanneer je jouw ATAG Premium Green vaatwasser met auto dose registreert. Dit is goed voor ongeveer een half jaar lang duurzaam afwassen! De volgende 5 ATAG Premium Green modellen beschikken over autodose: VA7214LR, VA7214SLR, VA8215LR, VA8215SLR & VA8217LT.

Bekijk hier de actie

 

Acties | ATAG | atag-be