Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
6 grote couverts / 20 borden met een diameter van 28 cm / 80 espresso- kopjes of theekoppen (afhankelijk van model)
ventilator met verwarmingselement blaast warme lucht vanuit de zijkant
hetelucht systeem voor het gelijkmatig opwarmen van divers opgestapeld serviesgoed, het warmhouden en ontdooien van gerechten en het laten rijzen van deeg
ook geschikt voor slow cooking/langzaam garen
lade met push-pull opening, anti-slipmat en telescopische geleiding
Bediening
aan/uit indicatie lampje
temperatuurbereik: 30 - 80 ºC
Bijzonderheden
glasplaat lade perfect uit te lijnen door stel mechanisme (3 mm stelmogelijkheid)
binnenafmetingen (bxhxd): 515 x 90 x 455 mm
perfect te combineren met één of meerdere 45 cm hoge apparaten uit de ATAG Matrix-lijn in een 60 cm nis
beschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is om vloeistoffen mee te vacumeren
door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk te portioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur en structuur
lade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor het vacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnen bereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG (combi-) stoomovens)
Functies
drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken
drie externe vacuümniveaus voor het vacumeren van bewaarboxen, wijnflessen
drie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel: niveau 1: kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten), niveau 2: zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereide producten), niveau 3: stevige producten (stevige groenten, vlees, droge producten)
Bediening
aan/uit knop
instelling vacuüm niveau
touch panel
instelling sealing niveau
Veiligheid
dubbel raam in de klep van de vacuümmachine
Bijzonderheden
perfect voor het: marineren, portioneren, bewaren, hersluiten en vacumeren voor sous-vide koken
combinatie van stoom en hetelucht voor vlees, brood en andere gerechten
11 ovenfuncties: hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte en ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte, pro roast
regeneratiefunctie voor het professioneel opwarmen van gerechten zonder uitdrogen
3 combinatiefuncties voor oven en steamer • regeneratiefunctie voor het professioneel opwarmen van gerechten zonder uitdrogen
snel voorverwarm-, warmhoud-, bordenwarm- en ontdooifunctie
meerfase koken
3 stoomfuncties: 100 ºC, lage temperatuur en sous vide stomen
culisensor met kerntemperatuurmeter
131 automatische programma’s (koken en ontdooien) incl. 12 sous vide programma’s
Bediening
5 inschuifniveaus, voor meerdere gerechten
op 2 niveaus volledig uittrekbare telescoopgeleiding (stoombestendig) voor bakplaten, grillroosters en stoomschalen
grafische en tekstuele weergave van tijd, temperatuur en ovenfunctie met afbeeldingen van gerechten
6.0 inch kleuren TFT display
intuïtieve bediening door metalen draaiknoppen en interactieve touch control toetsen
oventemperatuur instelbaar per 5 °C, van 30 - 230 ºC, voor stomen van 40 - 100 ºC, bij sous vide op de graad nauwkeurig