Dear customer, we have upgraded security systems and enabled a single sign on for all our brands. The action was done to improve protections of our digital platforms and enable you to move seamlessly between our brands. As part of the security upgrade, you are kindly requested to reset the password of your My ATAG account as of 1st June,2023. If you have already reset the password, no new actions are needed. If you don’t have a My ATAG account, you need to register first. Thank you.

Panier

Total

Envoi gratuit

Paiement sécurisé

Kalkoen

Met deze sappige kalkoen tover je elke maaltijd om tot een feestmaal!
Personnes
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 1 snufje  peper
  • 3 eetlepel(s)  olijfolie
  • 6 sneetjes  spek
  • 2 snufjes  tijm
  • 2 snufjes  rozemarijn
  • 3.6 kg  kalkoen
Envoyer liste des commissions
Préparation
  1. Vet een braadslee in. Besprenkel de kalkoen met olie en breng op smaak met kruiden.
  2. Lardeer de kalkoen met plakken spek.
  3. Voeg 1-2 dl water toe en bedruip de kalkoen gedurende de bereiding met het braadvocht uit de braadslee.
Enjoy!

Recipe | ATAG