Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Experience Center

Atomveldstraat 10
9450 Denderhoutem
Tel. +3253806208

Op een boogscheut van Aalst vind je het gloednieuwe ‘ATAG-Experience Center’. Op en top beleven en culinair genieten, is wat je er optimaal kan doen. In een sfeervol ingerichte keuken laten onze huiskoks je op een actieve manier kennis maken met de mogelijkheden van de ATAG-toestellen. Rust en ruimte, met zicht op een mooi stukje natuur geeft deze locatie extra uitstraling.

Culinair Center Fox Flambé

Ezelstraat 69
8000 Brugge

Midden in het historische hart van Brugge kan je terecht bij de verfijnde kookstudio, Fox Flambé. Gastheer Tom De Vos toverde deze unieke locatie om tot een culinaire ontmoetingsplek. De open keuken kreeg een industriële look en nodigt uit om gezellig aan te schuiven. Kortom Culinair Center Fox Flambé is een ideale uitvalsbasis om onze huiskoks aan het werk te zien.

Quli Events | ATAG | atag-be