Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

The Beauty of Cooking
Beleef magische momenten met MAGNA

Perfectie over de volle breedte

Experimenteren met ingrediënten, kooktechnieken en recepten vraagt om een veelzijdige oven. De multifunctionele ovens van ATAG bieden u een brede variatie aan slimme, elegante en praktische kook- en bakhulpen.

MAGNA Combi-stoomoven | CS6574M |ATAG
 • Status-feedbacks zoals we die kennen uit professionele restaurantkeukens, voor totale controle.

  TFT Touchscreen

  Status-feedbacks zoals we die kennen uit professionele restaurantkeukens, voor totale controle.

 • Eenvoudig de perfecte timing en temperatuur voor uw speciale gerechten opslaan, een eigen naam geven en 'papa's pizza' pakt altijd perfect uit!

  Memory functie

  Eenvoudig de perfecte timing en temperatuur voor uw speciale gerechten opslaan, een eigen naam geven en 'papa's pizza' pakt altijd perfect uit!

 • Maximale culinaire ruimte om op meerdere niveaus te bakken of plek voor een groter gerecht.

  XL-oveninhoud

  Maximale culinaire ruimte om op meerdere niveaus te bakken of plek voor een groter gerecht.

 • Als de gewenste temperatuur in de kern van uw braadstuk of vis bereikt is, is de perfecte cuisson een feit.

  Culisensor

  Als de gewenste temperatuur in de kern van uw braadstuk of vis bereikt is, is de perfecte cuisson een feit.

 • Gerechten schuiven makkelijk de oven in en uit, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch.

  Volledig telescopische geleiding

  Gerechten schuiven makkelijk de oven in en uit, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch.

Reddot design aword 2015 | ATAG
Iconisch design

De meest geavanceerde kookplaten, zowel qua toepassing van hoogwaardige materialen als de performance van de branders, zijn de MAGNA-kookplaten. MAGNA staat voor grootsheid, voor een bijzondere aandacht voor een elegante lijn en een hoogwaardige detaillering. MAGNA betekent compromisloos materiaalgebruik: alleen het hoogwaardigste RVS en keramisch glas vinden hun toepassing. Draaiknoppen zijn van massief metaal, pandragers van het hoogwaardigste gietijzer.

Bekijk de MAGNA kookplaten

Magische MAGNA ovens

Met deze ovens haalt u het ultieme gereedschap in huis. De beste bak, grill en stoomprestaties, in een schitterend design. Voor het bedieningspaneel en deur is een bijzonder soort glas toegepast, in een zachtzwarte kleurstelling met een subtiel pareleffect in de achtergrond.

Bekijk de MAGNA ovens

MAGNA multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron
Perfectie in afzuigkappen

Bijpassend bij de MAGNA-ovens en kookplaten is er een afzuigkappen-serie gecreëerd in een bijzonder hoogwaardige vormgeving. De fronten zijn in hetzelfde glas als van de MAGNA-ovens uitgevoerd, evenals de onderplaat. Het afzuigsysteem is via het randafzuigingsprincipe, dat ATAG verder geoptimaliseerd heeft met een vloeiende aerodynamische luchtgeleiding en een verdiept liggende wolkzone.

Bekijk de MAGNA afzuigkappen

Internationale waardering

ATAG heeft medestanders in wat zij mooi vindt. Deze zitten in de internationale jury van de jaarlijkse Red Dot Awards. Experts van over de hele wereld op het gebied van productdesign hebben in 2015 maar liefst vier(!) MAGNA producten onderscheiden. De prestigieuze Red Dot Awards worden inmiddels al 60 jaar uitgereikt en dit event is uitgegroeid tot een van de grootste en meest erkende designcompetities ter wereld.

Vreugde bij team ATAG
Over wokken

In dit magazine vertellen we het verhaal achter het wokken, ontfutselen we grote wokchefs hun geheimen en gaan we op zoek naar de beste technieken, de slimste tips en de mooiste recepten. Een ideaal ruggesteuntje voor u om aan de slag te gaan met uw Fusion Volcano wokbrander.

ATAG MAGNA-lijn | atag-be