Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Je persoonlijke kortingscode

Meteen schonere lucht? Met de kortingscode ATAGFILTER ontvang je maar liefst een korting van 30% op aanschaf van het filter.

Gezonde lucht voor ATAG gebruikers

Waarschijnlijk ben je via een brief van ATAG op deze pagina terecht gekomen. Hier vind je alle informatie over fijnstof én hoe je het filter met jouw persoonlijke korting kunt bestellen. Gezonde lucht, voor een fijne prijs. Win – win, toch? Fijnstof in de lucht is schadelijk voor je gezondheid, gelukkig kunnen we daar samen iets aan doen.

Lees meer over fijnstof

Ga direct over op gezond

Klaar om over te gaan op schone lucht? Bestel hier dan direct de ombouw kit voor jouw afzuigkap. In de handleiding lees je in heldere stappen hoe je je filter moet vervangen. Het ombouwen is simpel – het resultaat is groot. Lekker koken zonder ongemak maar wel in gezonde lucht.

Bestel jouw fijnstoffilter

Ombouw kit

Deze set is toepasbaar op de volgende ATAG afzuigkappen die op basis van recirculatie zijn geïnstalleerd: WS9211EM, WS9292EM, WS12211EM, ES9211EM, WS60211IM, WS90211IM, WS9012GM

Bestel hier direct

atag-be