Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
Cashback-actie Elevate™

REGISTREER EN ONTVANG € 250,- CASHBACK

Bij aankoop van een Elevate™ inductiekookplaat in combinatie met drie ATAG toestellen ontvang je na garantieregistratie € 250,- cashback.

Hoe claim je jouw cashback?

1. Registreer al jouw ATAG toestellen op deze pagina.
2. Vul het formulier onderaan deze pagina in.
3. Voeg bij het formulier zeker uw originele bestelbon en factuur waarop de toestellen vermeld staan, alsook een foto van het serienummer van de Elevate™ inductiekookplaat (tevens vermeld op een extra sticker in de verpakking van de handleiding.)

Voorwaarden:

*Bij aankoop van een Elevate™ inductiekookplaat in combinatie met drie ATAG toestellen ontvang je na garantieregistratie € 250,- cashback.
*Actie geldig op bestellingen van 1 april 2023 tot 31 december 2023.
*Bij registratie van de Elevate™ inductiekookplaat en het invullen van onderstaand formulier dient uw originele bestelbon alsook factuur opgeladen te worden.   
*Uiterlijke datum om de cashback te claimen (na installatie toestel): 30 juni 2024.
*Deze actie is enkel geldig bij aankoop van een ATAG Elevate™ inductiekookplaat bij een erkende, Belgische handelaar, en moet geïnstalleerd zijn op een Belgisch adres.
*De cashback-actie kan slechts éénmaal geclaimd worden per adres.
*Deze actie is cumuleerbaar met andere ATAG acties.
*De aanvraag tot terugbetaling zal behandeld worden binnen een termijn van ongeveer 4 weken na de online registratie. De terugbetaling gebeurt via overschrijving en uitsluitend op een Belgisch rekeningnummer.

Cashback Elevate | atag-be