De 3-in-1 oven in Claartje haar gloednieuwe keuken is de perfecte oven voor het bereiden van een knapperige Hasselback aardappel. Door het toevoegen van stoom tijdens het bakproces wordt de aardappel lekker krokant. Maar chef-kok Tim leert Claartje nog 3 trucjes voor het bereiden van de perfecte Hasselback aardappel
Lees hier Claartje’s blogWist je dat de Hasselback aardappel geen aardappel soort is? Maar dat Hasselback een bereidingswijze is. Een bereidingswijze die er voor zorgt dat de aardappel extra knapperig wordt. De aardappels worden eerst gestoomd en gaan vervolgens onder de grill in de hetelucht oven. Ben jij ook benieuwd hoe jij deze knapperige aardappel moet maken? Het volledige recept is te lezen op de blog van Foodness
Lees hier het volledige receptBent u een kok die graag experimenteert? Die met één apparaat wil kunnen bakken, stomen en verwarmen? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG uw oven. Door de verschillende functies te combineren (bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven), is deze 3-in-1 oven eigenlijk een 5-in-1 oven. Door de vele mogelijkheden en geavanceerde bediening, maakt u elk gerecht dat u voor ogen heeft. Daarbij past hij ook nog eens prachtig in de modernste keukens
Ontdek de 3-in-1 oven