Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Épaule de veau - cuit lentement

Are you looking for an idea for flavour-packed roast? Try with this slowly roasted veal shoulder baked at low temperature. Juicy meat prepared to perfection is a guaranteed crowd-pleaser.
Duur 20 Minuten
Personen
  • 0.4 kg  épaule de veau
  • 4 cuillère à soupe  huile végétale
  • ½ cuillère à café  sel
  • 1 pincée  poivre
  • 1 pincée  marjolaine
  • 2 pincées  persil
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Huilez la viande et le plat de cuisson et assaisonnez à votre goût.
  2. Ajoutez 1 à 2 dl d'eau et arrosez la viande avec le jus qu'elle libère pendant la cuisson.
Enjoy!

Recipe | ATAG