Dear customer, we have upgraded security systems and enabled a single sign on for all our brands. The action was done to improve protections of our digital platforms and enable you to move seamlessly between our brands. As part of the security upgrade, you are kindly requested to reset the password of your My ATAG account as of 1st June,2023. If you have already reset the password, no new actions are needed. If you don’t have a My ATAG account, you need to register first. Thank you.

Panier

Total

Envoi gratuit

Paiement sécurisé

Côtelettes d'agneau

One of the most delicious lamb parts are definitely lamb ribs. Prepare these deliciously succulent and tender lamb ribs with an astonishing veggie flavour.
Personnes
  • ½ cuillère à café  sel
  • 1 pincée  poivre
  • 2 brins  persil
  • 2 pcs  carotte
  • 2 pcs  feuilles de laurier
  • 4 cuillère à soupe  huile végétale
  • 1 pincée  basilic
  • 4 pcs  échalotes
  • 1 cuillère à café  baies de genièvre
  • 0.4 kg  longe d'agneau
Envoyer liste des commissions
Préparation
  1. Huilez la viande et le plat à four puis salez et poivrez à votre goût. Recouvrez avec les légumes coupés en tranches.
  2. Ajoutez 1 à 2 dl d'eau et arrosez la viande avec son jus pendant la cuisson.
Enjoy!

Recipe - Côtelettes d'agneau - ATAG