Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De perfecte picanha

op de ATAG grillplaat

Picanha is het Portugese woord voor het staartstuk van de koe. Het vlees heeft een driehoekige vorm en de draad loopt altijd van één van de drie punten naar de tegenoverliggende zijde. Willem & Tim duiken de keuken in op de perfecte picanha te bereiden.

De Grote Kroeze

Op melkveebedrijf de Grote Kroeze in Silvolde lopen zo’n honderd fleckviehkoeien. Deze soort komt oorspronkelijk uit Beieren en zijn dubbeldoelkoeien. Ze geven lang melk en nadat ze ‘uitgemolken’ zijn sterken ze aan en zullen de koeien als vleeskoe dienen. Op deze manier leven de fleckviehkoeien gemiddeld langer dan een gewone melk- of vleeskoe. Tim & Willem kopen hier een flink staartstuk om vervolgens de keuken in te duiken voor de bereiding.

ATAG Celsius°Cooking™

De ATAG inductiekookplaat met Celsius°Cooking™ is dé kookplaat die nodig hebt voor het bereiden van picanha. Op deze kookplaat is het mogelijk om op hoge graden een stuk vlees te grillen, maar ook om met een slimme kernthermometer de kerntemperatuur af te lezen op de kookplaat. Het vlees blijft lekker sappig van binnen, maar heeft een mooie krokante laag van buiten.

Ontdek Celsius°Cooking™

ATAG Grillplaat

Tim grilt de picanha op de ATAG grilplaat. Grillen gebeurt vaak op hoge temperatuur, het materiaal van deze grillplaat is gietaluminium en zeer geschikt voor grillen op hoge temperatuur. Daarnaast creëer je met deze ATAG grillplaat die authentieke grillstrepen. Dit kookaccessoire is toepasbaar op inductiekookplaten met Bridge Induction zones. Hier worden twee kookzones aan elkaar gekoppeld en ontstaat er één grote kookzones die meer ruimte voor culinaire creaties geeft.

Bekijk de grillplaat

Het recept

Picanha smaakt lekker met een pittige saus op basis van pepers en groene kruiden: chimichurri. Bekijk het recept en bereid thuis de perfecte picanha.

Bekijk het recept

Niets missen?

Meld je dan aan voor de ATAG nieuwsbrief en ontvang elke maand tips, recepten en nog veel meer om de chef in jezelf te ontdekken.

Aanmelden

atag-be