Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Workshops en Masterclasses

Heeft u een ATAG-apparaat aangeschaft en wilt u leren hoe u het beste uit uw apparaat haalt?
Meld u dan aan voor een workshop of masterclass. Onder begeleiding van een chef-kok gaat u een heerlijk 3-gangenmenu bereiden. Naast handige tips en tricks leert u ook de ATAG-apparaten kennen om zo het beste uit uw gerechten te halen. 

 

Masterclass Stomen

Heeft u een ATAG combi-stoomoven of 3 in 1 oven aangeschaft en wilt u leren hoe u het beste uit uw apparaat haalt? Dan is de Masterclass Stomen een uitstekende keuze. 

Tijdens deze masterclass komen verschillende kooktechnieken aan bod en krijgt u uitleg over (het gebruik van) de oven. Onder begeleiding van onze chef-kok Tim gaat u een 3-gangenmenu bereiden waardoor u de fijne kneepjes van het stomen leert. Tot slot krijgt u uitleg oven het schoonmaken van de oven, om zo de kwaliteit van gerechten en de oven te kunnen waarborgen. U gaat gegarandeerd naar huis met een flinke dosis inspiratie en alle essentiële kennis over uw apparaat!

Locatie
ATAG Experience Center Duiven

Bekijk hier de route

 

Reserveren

In verband met het coronavirus is het nog niet mogelijk om een masterclass te volgen. Houd onze online kookinspiratie. in de gaten voor het laatste nieuws rondom onze webinars en video’s.

Workshop stomen
Heeft u een ATAG combi-stoomoven of 3 in 1 oven aangeschaft en wilt u leren hoe u het beste uit uw apparaat haalt? Met de workshop stomen bij de Kookfabriek leert u heerlijke gerechten te maken met behulp van een stoomoven.

Tijdens deze masterclass komen verschillende kooktechnieken aan bod en krijgt u uitleg over (het gebruik van) de oven. Onder toeziend oog van onze chef-kok Tim gaat u aan de hand van een receptuur zelf aan de slag en leert u de fijne kneepjes van het stomen. U gaat gegarandeerd naar huis met een flinke dosis inspiratie en alle essentiële kennis over uw apparaat!

Locatie

De Kookfabriek. De exacte locatie van deze workshop bij de Kookfabriek ziet u bij de beschikbare data.

Reserveren
in verband met het coronavirus worden er tot op heden geen workshops aangeboden. Onze excuses voor het ongemak. 


Kookworkshop ‘Kookrestaurant’
Indien u 5 apparaten van ATAG heeft aangeschaft kunt u zich binnen een maand na aankoop opgeven voor een kookworkshop. De workshops voor maximaal 2 personen worden gegeven op meerdere locaties in het land bij de Kookfabriek. Het is ook mogelijk om een masterclass stomen te volgen in het ATAG Experience Center Duiven.

Ga naar de actiepagina voor meer informatie.


ATAG workshop combi-stomen | atag-be