Vuur en water
bedwongen

Perfectie over de volle breedte

Experimenteren met ingrediënten, kooktechnieken en recepten vraagt om een veelzijdige oven. De combi-stoomovens van ATAG bieden u een brede variatie aan slimme, elegante en praktische kook- en bakhulpen.

 • Memory functie

  Eenvoudig de perfecte timing en temperatuur voor uw speciale gerechten opslaan, een eigen naam geven en 'papa's pizza' is altijd perfect gebakken!

 • XL-oveninhoud

  Maximale culinaire ruimte om op meerdere niveaus te bakken of plaats voor een groter gerecht.

 • Culisensor

  Als de gewenste temperatuur in de kern van uw braadstuk of vis bereikt is, is de perfecte cuisson een feit.

 • Volledig telescopische geleiding

  Gerechten schuiven gemakkelijk de oven in- en uit, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch.

 • TFT Touchscreen

  Status-feedbacks zoals we die kennen uit professionele restaurantkeukens, voor totale controle.

Reddot design award
Koken met stoom

Gezond en bewust eten is inmiddels al geen trend meer, maar het standaard eetpatroon van vele mensen. We willen wat we eten meer in eigen hand houden en zijn dus ook bewuster aan het koken. ‘Minder vet en meer smaak’ vormt de rode draad in de keukens.

Stomen als oplossing

Koken met stoom past perfect bij het koken van nu. Het is gezond, gemakkelijk en smaakvol. Met stoom blijven smaak en structuur van ingrediënten in tact en nog belangrijker vitamines en maximale voedingswaarden blijven behouden. Door te koken met stoom bereid u uw gerecht vetloos. U bereidt gerechten met maximale kwaliteit.

Bekijk hier de stoomfunctie

Twee apparaten in één

De combi-stoomoven kan stomen, bakken en grillen in één. De oven levert optimale bakresultaten en met behulp van een beetje stoom krijgt brood de meest knapperige korst en wordt vlees malser dan ooit. U kunt de functies bovendien combineren. Zo haalt u het beste uit uw gerechten.

Bekijk hier het product in detail 

Stomen | ATAG