The Beauty of Cooking
Beleef magische momenten met MAGNA

Perfectie over de volle breedte

Experimenteren met ingrediënten, kooktechnieken en recepten vraagt om een veelzijdige oven. De multifunctionele ovens van ATAG bieden u een brede variatie aan slimme, elegante en praktische kook- en bakhulpen.

 • TFT Touchscreen

  Status-feedbacks zoals we die kennen uit professionele restaurantkeukens, voor totale controle.

 • Memory functie

  Eenvoudig de perfecte timing en temperatuur voor uw speciale gerechten opslaan, een eigen naam geven en 'papa's pizza' pakt altijd perfect uit!

 • XL-oveninhoud

  Maximale culinaire ruimte om op meerdere niveaus te bakken of plek voor een groter gerecht.

 • Culisensor

  Als de gewenste temperatuur in de kern van uw braadstuk of vis bereikt is, is de perfecte cuisson een feit.

 • Volledig telescopische geleiding

  Gerechten schuiven makkelijk de oven in en uit, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch.

Reddot design aword 2015 | ATAG
MAGNA kookplaten Iconisch design

De MAGNA-kookplaten zijn de meest geavanceerde kookplaten, zowel qua materiaalgebruik als prestatie van de branders. MAGNA staat voor grootsheid, voor een bijzondere aandacht voor een elegante lijn en een hoogwaardige detaillering. MAGNA betekent compromisloos materiaalgebruik: we gebruiken alleen de beste inox en keramisch glas. Draaiknoppen zijn van massief metaal, pandragers van het beste gietijzer.

Bekijk de MAGNA kookplaten

MAGNA ovens Magische MAGNA ovens

Met deze ovens haalt u het ultieme gereedschap in huis. De beste bak, grill en stoomprestaties, in een schitterend design. Voor het bedieningspaneel en deur is een bijzonder soort glas toegepast, in een zachtzwarte kleurstelling met een subtiel pareleffect in de achtergrond.

Bekijk de MAGNA ovens  

MAGNA multifunctionele oven
met geïntegreerde microgolfovens
MAGNA dampkappen Perfectie in dampkappen

Bij de MAGNA ovens en kookplaten is een dampkappenserie gecreëerd in een bijzonder hoogwaardige vormgeving. De fronten zijn in hetzelfde glas als van de MAGNA-ovens uitgevoerd, evenals de onderplaat. Het afzuigsysteem werkt via het randafzuigingsprincipe. ATAG heeft het verder geoptimaliseerd met een vloeiende aerodynamische luchtgeleiding en een verdiept liggende wolkzone.

Bekijk de MAGNA Dampkappen

Red Dot Design Award Internationale waardering

ATAG heeft medestanders in wat het mooi vindt. Ze zitten in de internationale jury van de jaarlijkse Red Dot Awards. Experts op het gebied van productdesign van over de hele wereld hebben dit jaar maar liefst vier(!) MAGNA producten onderscheiden. De prestigieuze Red Dot Awards worden inmiddels al 60 jaar uitgereikt en dit event is uitgegroeid tot een van de grootste en meest erkende designcompetities ter wereld.

Vreugde bij team ATAG

MAGNA valt in de smaak

Wij introduceren onze prijswinnaars

Magna
MAGNA combi-stoomoven

De deur met soft-close scharnieren laat zich openen met een metalen handgreep die uit een stuk gefreesd is. Aan de zijkanten van de ovens zijn metalen profielen aangebracht die er voor zorgen dat de oven fraai omlijst is en een perfecte eenheid vormt met de inbouwkast.

Bekijk het product in detail

MAGNA warmhoudlade

Met de MAGNA warmhoudlade kunt u borden of espressokopjes voorverwarmen, gerechten warmhouden en zelfs gerechten langzaam garen (slowcook functie). De warmhoudlade lijnt perfect uit onder MAGNA ovens. Kortom, een perfecte aanvulling op bovenstaande MAGNA combi-stoomoven.

Bekijk het product in detail 

Magna
Magna
MAGNA Inductie - gaskookplaat

Het beste van twee werelden. De power van de Fusion Volcano gaswokbrander gecombineerd met de kracht en efficiëntie van de ATAG inductie kookzones. Met de Iris Slide Control© bediening zijn de verschillende mogelijkheden van de wokbrander makkelijk te kiezen: wokvlam met de binnenbrander, braadstand met de buitenbrander of een zeer fijn regelbare sudderstand.

Bekijk het product in detail

MAGNA afzuigkap

Deze MAGNA afzuigkap past perfect bij de MAGNA ovens en kookplaten. De fronten en onderplaat zijn in hetzelfde glas als dat van de MAGNA ovens uitgevoerd. De randafzuiging zorgt voor een perfecte verwijdering van de kookdampen. We hebben de techniek verbeterd met een vloeiende aerodynamische luchtgeleiding en een verdiept liggende wolkzone.

Bekijk het product in detail

Magna | ATAG