Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betalingATAG staat voor kookplezier, welke kookplaat u ook kiest

Voor elke culinaire thuiskok is de kookplaat het centrum van zijn kookuniversum. Dit is de plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. ATAG introduceert: kookgarantie.

Let op! Per 1 juli 2022 is het niet meer mogelijk gebruik te maken van de ATAG Kookgarantie regeling.

Koken op gas of inductie?

Kookt u het liefst op gas, maar twijfelt u om een inbouw gaskookplaat aan te schaffen omdat u niet zeker weet of uw woning de komende jaren nog aangesloten blijft op het gasnetwerk? Kies dan voor een gaskookplaat van ATAG. Mocht binnen 10 jaar uw gasaansluiting vervallen ontvangt u, geheel gratis, een nieuwe inductiekookplaat. Zo bent u de komende 10 jaar gegarandeerd van vele uren kookplezier.

Uitfaseren van gas in Nederland

In verband met de onzekerheid over de periode waarin het gebruik van gas in Nederlandse huishoudens wordt uitgefaseerd introduceert ATAG de volgende regeling: Indien binnen 10 jaar na aankoop van uw inbouw gaskookplaat van ATAG de woning waarin de gaskookplaat is gemonteerd afgekoppeld wordt van het gasnetwerk zal ATAG gratis een (naar het oordeel van ATAG) vergelijkbare inbouw inductiekookplaat leveren van hetzelfde merk en dezelfde inbouwmaten.

Voorwaarden Kookgarantie

Om aanspraak te kunnen maken op deze regeling dient u de gaskookplaat, binnen 30 dagen na aankoop, hier te registreren. Tevens dient deze in een commissie van minimaal vier ATAG inbouwapparaten aan te worden geschaft. Geldig bij aankopen na 1 juni 2018. Voor de volledige voorwaarden en condities van de Kookgarantie, en om mogelijke onduidelijkheden te voorkomen, verwijzen wij u naar artikel 7 van onze laatste Service- en Garantievoorwaarden.

Vragen over gas?

De eigen gasbel van Nederland zorgt voor veel discussie. Ten eerste raakt die bel een keer op. Ten tweede zorgt het oppompen van gas voor aardbevingen. Nu er nationaal veel discussie is over hoe lang we nog gebruik kunnen maken van gas in ons huishouden is het begrijpelijk dat u hierover vragen heeft. We hebben de belangrijkste vragen verzameld en proberen hier zo goed mogelijk een antwoord op te geven.

Lees meer

ATAG 10 jaar kookgarantie | atag-be